Levering

Levering

Levering

Deltazon heeft ruime ervaring met levering, inkoop collectieven en grootschalige PV projecten. Als betrouwbare sparringspartner met een landelijk netwerk aan specialisten staan wij naast u: vanaf het idee tot en met de oplevering en implementatie. En dat niet alleen, ook voor de onderhoudscontracten erna staan wij voor u klaar!

 Bij Deltazon adviseren en bespreken wij graag met u de mogelijkheden van uw project.

Wij zijn partner voor:

Als distributeur besteden wij veel tijd aan de selectie van producten voor ons portfolio.

Na een kritische selectie voeren wij merken, waarmee wij uw solide en betrouwbare kwaliteitspartner op het gebied van zonne-energie zijn. Primair leveren wij aan onze installatiepartners en deze betrekken wij op onze beurt bij allerhande projecten. Ook hier gaat de duurzame gedachte op; samen sterk en ieder expertise optimaal benutten!

Leveringen zijn mogelijk van losse onderdelen tot complete pakketten afgeleverd op het installatieadres op de dag van instllatie. U vraagt en wij ontzorgen.

Doordat wij zeer grote volumes inkopen zijn wij in staat u ten alle tijde te voorzien van de beste prijs voor uw configuratie. neemt u dan ook gerust contact met ons op om dit te testen.