Garantie

Garantie

Garantie

Deltazon levert tenminste 5 jaar productgarantie op het hele portfolio!

Wij hebben een kritische selectie uitgevoerd om tot ons huidige portfolio samen te stellen. Continu voeren wij controles uit op de kwaliteit van al onze producten om zo een borging te hebben en met recht louter kwaliteitsmaterialen te leveren. Wij conformeren ons daarbij aan de garantievoorwaarden van de productenten die ook echt hard zijn en ondersteunen hierbij met servicing naar onze relaties.

Zonnepanelen

Deze beschikken over een productgarantie van 10 tot 12 jaar en een opbrengstgarantie van maar liefst 25 jaar. In veel gevallen is deze opbrengstgarantie nog eens extern ondergebracht bij onafhankelijke verzekeringsbedrijven zoals CHUBB om u letterlijk van de opbrengst te verzekeren.

Omvormers

Behoorlijk uniek, maar de omvormers van Delta en Growatt hebben beiden een standaard productgarantie van maar liefst 5 en 10 jaar.
Zoals in onze prijslijst aangegeven is deze ook ten alle tijde tegen meerprijs uit te bereiden.

Montagematerialen

De montagematerialen zoals ClickFit en Sunbeam beschikken over een productgarantie van minimaal 10 jaar. Bij ClickFit is dir zelfs 20 jaar.

Solarkabel+connectoren

MC4 originele producten garanderen een levensduur van 20 jaar.

Alle producten die wij leveren zijn uitvoerig getest, gecertificeerd en met vele referenties. Daarnaast is het zo dat Deltazon aangesteld is als Service Center voor de omvormers Delta en Growatt. Slim investeren in een duurzame toekomst doe je bij Deltazon. Uw investering is geborgd!