Ontstaan/geschiedenis

Ontstaan/geschiedenis

Ontstaan/geschiedenis

Deltazon B.V. is actief sinds 2010 en door de ervaring en het netwerk dé specialist op het gebied van zonne-energie.

Wij zijn misschien niet het meest bekende bedrijf actief als distributeur, maar dat komt doordat wij vaak op de achtergrond acteren en onze installatiepartners zo goed mogelijk te faciliteren om succesvol te zijn met zonne-energie oplossingen.

Wel treden wij steeds vaker op de voorgrond door met onze omvang grote projecten aan te nemen en deze te coördineren in samenwerking met onze partners. Voorbeelden hiervan zijn collectieve inkopen en grotere installatiewerken.

Onze drijfveer is primair de passie voor duurzame energie en duurzaamheid in het algemeen. In ons dagelijks handelen maken wij er een prioriteit van om de duurzame gedachte door te voeren. Dit komt in de breedste zin naar voren, van papierloos factureren en productselectie t/m ons relatiebeheer.

Primair zijn wij distributeur van Delta en Growatt omvormers. Op dit gebied hebben wij een leidende positie in Nederland en tevens voor deze beide merken actief als service center. Verder zijn wij door heel Europa actief middels onze distributie.

Wij adviseren en leveren aan onze relaties, veelal installatiebedrijven. Vervolgens installeren deze in de agrarische sector, in de industrie, non-profit en bij particulieren.

Binnen Nederland en omringende landen zijn wij leverancier van diverse zonne-energieproducten voor de installateur, met advies én installatie ondersteuning. Dit betekent dat wij naast de distributie van Delta en Growatt omvormers servicegericht ook aantrekkelijk een compleet assortiment met PV-panelen en bevestigingsmaterialen kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Door onze focus zijn wij in staat uitermate flexibel te werken en te allen tijde paraat te staan voor onze relaties om zo de kwaliteit van onze diensten hoog te houden.

Als specialist op het gebied van zonne-energie zien wij het als onze missie om met onze diensten en producten bij te dragen aan een duurzaam milieu, nu en voor toekomstige generaties en als Nederlands bedrijf doen wij dat op onze uitermate flexibele wijze en staan wij ten alle paraat voor u en uw vraagstukken!


Kortgezegd zijn onze kenmerken onze werkwijze en als volgt op te sommen:

  • Persoonlijk
  • Flexibel
  • No-nonsense
  • Daadkrachtig
  • Direct
  • Partner