Het team

Het team

Het team

Het team van Deltazon bestaat uit de vaste kern van onderstaande 5 personen. Onze organisatie bestaat uit slechts 5 personen met een flexibele schil eromheen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd snel kunnen schakelen en inspelen op behoeften en innovatie. Daarbij is onze identiteit geborgd en blijven wij trouw aan onze kernwaarden: Persoonlijk, direct, no-nonsense daadkrachtig en flexibel. Kortom: Uw partner!

Fred - Techniek

FredMede oprichten en nu ondersteunend naar zoon Dominic. Binnen het team is Fred verantwoordelijk voor de techniek. Aansturing van de technische dienst, maar bijvoorbeeld ook het direct telefonisch begeleiden van monitor instellingen. Flexibiliteit en tot het uiterste gaan voor een optimale klantervaring staan centraal.

Dominic - Verkoop

DominicMede oprichter en vanaf 2020 volledig eigenaar van Deltazon. Binnen het team verantwoordelijk voor de commercie. Dusdanige afspraken met de producenten maken, zodat onze partners optimaal in stelling worden gebracht om succesvol te kunnen zijn met onze producten. Niets minder dan dat is continu het streven! Geen interesse in zaken die niet kunnen, maar vooral geïnteresseerd in hoe we samen zaken welvoor elkaar kunnen krijgen.

Christian - Techniek

FredBinnen het team is Christian puur verantwoordelijk voor de techniek. Technische ondersteuning op locatie, configuratie ondersteuning of het volledig in richten van uw energie management systeem worden door Christian opgepakt. Samen met Fred de motor achter ons hoge service niveau en maakt van elke dag een uitdaging om tot het uiterste te gaan voor onze partners!

Marja - Office manager

Marja De spin in het web en ervoor zorgend dat het bedrijf draaiende blijft.. Verantwoordelijk voor het optimaal kunnen functioneren van het bedrijf. Faciliterend en hands-on mentaliteit. Of er nog snel iets klaargezet moet worden voor logistiek, de boeking van trainingen en ontvangst van gasten, no-nonsense en flexibiliteit is wat ze uitstraalt.

Jolien - Administratie

Nina Het interne verlengstuk die ervoor zorgt dat alles juist verwerkt wordt. De regie over de systemen en planning en contactpersoon voor onder andere garantievraagstukken. Het kan zijn dat zij soms wat indringender aan de telefoon zit, maar is dat puur de passie voor de uitvoering en vanuit haar rol om mogelijk enerzijds de debiteuren te beheren of anderzijds tot een gepaste oplossing voor het vraagstuk te komen.

Aad - Logistiek

AadDistributiepartner voor diverse merken betekent logistiek beheer en uitvoering. Controle op inkomende goederen en het gereedzetten van orders voor partners is belangrijk, maar ook de afspraken met logistieke partners en evaluatie daarvan. Kort op de bal spelen en zo efficiënt mogelijk werken zorgt ervoor dat wij een aantrekkelijke partner kunnen zijn. Directie levering vanuit eigen actuele voorraad is onze belofte.

Denk jij dat je in huis hebt wat ervoor nodig is om een toegevoegde waarde voor ons team te zijn? Op technisch en commercieel gebied zijn wij bereid te kijken naar nieuw talent ter versterking van ons team. Stuur in dat geval je uitgewerkte CV incl. foto en motivatiebrief naar info@deltazon.nl.