Referenties

Referenties

Referenties

Wij streven er elke dag naar om onze diensten en producten optimaal in te zetten. Wij vernemen dan ook graag uw tevredenheid. Onze sociale media zoals Facebook en Twitter zijn hier uitermate voor geschikt en nodigen wij u dan ook graag voor uit. Mocht u aandachtspunten willen voorleggen, ook dan willen wij dit graag vernemen, zodat wij ons verder kunnen verbeteren.

Hieronder treft u enkele van onze referenties aan:

  • "Waarmaken van het woord "Partner". Ik dreigde stil te komen liggen met planning, maar zelfs op zondag kwamen Fred en Dominic een pallet vol omvormers afleveren voor een project dat moest starten".
  • "Naast levering kun je er vanuit gaan dat ook problemen worden opgelost. Deltazon neemt ook de volledige service voor hun rekening als er wat met een omvormer op locatie is. Dit is wel zo efficiënt en zorgt voor een sterke relatie".
  • "Ik ben een kleinere installateur die niet een hele week enkel met PV aan de slag is, maar Deltazon voorziet mij van de juiste ondersteuning en volledige levering van een compleet pakket en zelf op de gewenste locatie. Dit zorgt voor een mooie uitbereiding van mijn diensten met alle expertise achter de hand".
  • "Samen met Deltazon zijn wij in staat om vrij grote projecten aan te kunnen met eventuele krachtenbundeling van andere experts uit hun netwerk. Dit is voor mij veel waard".

Daarnaast beschikken wij over referenties als leverancier voor landelijke initiatieven, inkooporganisaties en collectieven. Dit zijn onder andere:

energieke regio         comfortrent