Bedrijven

Bedrijven

Bedrijven

Deltazon heeft inmiddels een ruime ervaring met het opleveren van bedrijfsinstallaties. De omvang van de bedrijfsinstallaties die wij hebben opgeleverd, varieert van 10 kW  t/m 100 kW+.

Bij Deltazon hebben we de expertise en kunde in huis om projecten te ontwerpen, coordineren en uitvoeren. Wij beschikken over diverse specialisten, waarbij we van van maatwerkadvies naar turn-key oplevering werken.

Wij denken vanuit uw oogpunt en dat is het doen van een slimme en veilige investering in een duurzame toekomst met een goed rendement.

Als ondernemer heeft u het voordeel van diverse fiscale stimulerende mogelijkheden

Wist u dat zonnepanelen ook  prima uitkunnen zonder (SDE) subsidie? De overheid beloont namelijk investerende ondernemers met (kleinschaligheids InvesteringsAftrek) (KIA) en Energie Investeringsaftrek (EIA).

Door de verschillende belastingtechnische regelingen betaalt u uiteindelijk zelf maar een gering deel van de daadwerkelijke investering. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Zaken als het stroomverbruik, geplande investeringen en de rechtsvorm van uw onderneming spelen stuk voor stuk mee.

In gunstige gevallen mag u rekenen op een terugverdientijden vanaf 4 jaar. Verder zijn financiële rendementen te halen van 6-7% / jaar over een periode van minimaal 20 jaar. Een hele veilige investering dus, met een prima rendement. En het is goed voor het imago van uw bedrijf. Deltazon is graag uw partner!