Zonnecollectieven

Zonnecollectieven

Zonnecollectieven

Wij hebben ruime ervaring in het werken met groepen die collectief zonnepanelen inkopen. Hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig een zonnepanelcollectief met u opzetten. Wij verzorgen het complete proces. Van informatiebijeenkomsten, waarin alle aspecten aan bod komen tot en met de installatie op elke aangegeven locatie. Deltazon levert een totaal pakket bestaande uit een hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal, inclusief installatie.

Wat mag u van het zonnecollectief verwachten?

  • Voorlichtingsbijeenkomsten
  • Inloopspreekuren
  • Collectiviteitskortingen
  • Subsidieafhandeling
  • Maatwerk thuisadvies
  • Installatie
  • tussentijdse rapportages
  • Garantieafhandeling

De meeste onderdelen zullen door ons worden uitgevoerd. Hierbij rekenen wij wel op uw ondersteuning. Wij verzorgen tussentijdse rapportages. En vanzelfsprekend evalueren wij het gehele traject met u. U weet dan hoeveel maatwerk offertes wij hebben uitgebracht, hoeveel zonnepanelen per situatie zijn aangeboden en wat het totaal vermogen van de aangeboden en verkochte zonnepanelen is binnen het zonnepanelen collectief.

Maatwerk zonnecollectief

Ligging van het dak, dakbedekking en schaduwvorming is bij iedere situatie anders. Daarom werkt Deltazon altijd met maatwerkadvies. Zo weet u zeker dat alle deelnemers van het zonnecollectief het optimale best systeem ontvangen voor hun persoonlijke situatie.

Samen werken aan een betere leefomgeving voor nu en later. De inkoop, levering en installatie van de zonnepanelen is door gezamenlijk inkopen een stuk functioneler waardoor de kosten dalen. Hierdoor worden zonnepanelen zelfs zonder subsidie voor iedereen betaalbaar. Zo bespaart u op uw energiekosten en levert met elkaar een positieve bijdrage aan het milieu.

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren flink in prijs gedaald en leveren meer rendement op. Bovendien zijn de energieprijzen gestegen en stijgen die de komende jaren verder. Zonnepanelen zijn nu ook zonder subsidie een goede investering.

Uw eigen collectief?

Heeft u interesse in uw eigen zonnepanelen collectief? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.